Šansa za praksu i zaposlenje

21:40 10. 04. 2023. FoNet | Velimir Ilić

BEOGRAD - Ovogodišnji, deveti Belgrade Youth Fair, najveći karijerni događaj za mlade u regionu, biće održan 20. i 21. aprila u hibridnom formatu - u Cineplexx Ušće i online, najavili su danas organizatori.

Mladi će i ove godine imati priliku da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Program će trajati od 10 do 16 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj manifestacije je povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

Sve učesnike koji posete događaj očekuju i simulacije razgovora za posao, profesionalno fotografisanje za CV i mnogobrojne mogućnosti za praksu ili posao kod najboljih poslodavaca u Srbiji.

"Ove godine Youth Fair konferencijski deo, ali i sve dodatne aktivnosti, vraćamo da budu uživo i to na jednom od najpopularnijih mesta za mlade u Cineplexx Ušče, dok će sajam poslova i praksi kao prethodne tri godine biti u online formatu, kako bismo omogućili mladima iz cele Srbije da sa lakoćom mogu da učestvuju i pristupe mnogobrojnim programima praksi i zapošljavanja", najavio je direktor projekta Miloš Čevizović,

Ove godine se očekuje još veći broj različitih praksi i poslova, pa će biti i više šansi za pronalazak idealne karijere za sve mlade“, najavio je on. (Kraj) vip/bdr

Share: