Reciklaža elektronskih cigareta

16:50 25. 04. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Povodom Međunarodnog dana planete Zemlje, kompanija WINGATE je u saradnji sa Eko metal-om reciklirala prve zalihe prikupljenih iskorišćenih jednokratnih elektronskih cigareta SALT i Maskking i time postala prva u Srbiji koja na odgovoran način uspostavlja sistem upravljanja otpadom svojih proizvoda.

„Svaki reciklirani uređaj danas nosi poruku „Brinemo o našoj planeti“ i važna je kako za sve nas u Wingate-u, tako i za zajednicu u kojoj poslujemo. Verujem da zajedničkim delovanjem pokazujemo da je svaki doprinos važan i da svako u okviru svojih mogućnosti može uticati da naše okruženje bude čistije. Kao društveno odgovorna kompanija koja vodi računa o očuvanju životne sredine ovim primerom želimo i da  dodatno skrenemo pažnju javnosti na značaj i potrebu za reciklažom“ izjavio je  generalni direktor kompanije WINGATE, Mladen Vasić.

Kompanija WINGATE u Srbiji posluje od 2022. godine i aktivno učestvuje u prikupljanju potrošenih uređaja u svojim prodajnim objektima i potrošačima svih vejp uređaja nudi mogućnost besplatne reciklaže. (kraj) def/mk

 

Share: