Alfa univerzitet

18:18 30. 04. 2023. FoNet | FoNet

BEOGRAD - Proleće je pravo vreme da se razmišlja o upisu željenog fakulteta i studijskog programa, kao i budućem opredeljenju kada je zanimanje u pitanju.

U susret novoj školskoj godini, Alfa BK Univerzitet objavljuje konkurs za upis budućih studenata na sve nivoe akademskih studija, osnovne, master i doktorske studije.

Kao institucija koja neguje izvrsnost i vrhunsko visoko obrazovanje Alfa BK Univerzitet omogućava studentima upis na preko 20 akreditovanih studijskih programa, iz oblasti ekonomije, računovodstva i revizije, marketinga, trgovine, anglistike, menadžmenta u sportu, informacionih tehnologija i računarskih nauka.

Postanite i vi deo porodice od preko 25000 zadovoljnih diplomiranih stručnjaka, koji su svoje znanje primenili i dokazali u najvećim domaćim i svetskim kompanijama. Alfa BK Univerzitet u svom sastavu ima sledeće fakultete: Fakultet za finansije, bankarstvo i reviziju; Fakultet za menadžment u sportu; Fakultet za strane jezike; Fakultet za matematiku i računarske nauke; Fakultet informacionih tehnologija, Akademiju umetnosti.

Krenite sigurnim koracima ka uspešnoj budućnosti. Omogućite sebi visoko obrazovanje vrhunskog kvaliteta. Upišite Alfa BK Univerzitet.

Nalazimo se na novoj adresi, Bulevar maršala Tolbuhina 8, Novi Beograd. (kraj) bdr

Share: