Toni Cetinski na Beer Festu

16:50 31. 05. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Hrvatska pop zvezda, Toni Cetinski, nastupiće na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, koji se održava od 15. do 18. juna na beogradskom Ušću o organizaciji Skymusic-a.

Tonijev nastup zakazan je za petak, 16. jun, a on je taj povod iskoristio da se obrati svojim fanovima i pozove ih na najveću regionalnu manifestaciju muzike i piva: „Ej ljudi, vidimo se uskoro na Beer Festu. 16.06. Beograd, Ušće“.

Cetinjski će tog dana nastupiti uz Kralja Čačka, Bombaj Štampu, Brkove i Zoster, a tokom četiri festivalska dana publiku očekuju neke od najvećih svetskih i domaćih muzičkih zvezda, poput: Morcheebe, The Brand New Heaviesa, sastava Incognito, Ane Popović, Joker Out-a, Partibrejkersa, Van Gogh-a, Obojenog programa, Kerbera, Nevernih beba, Repetitora, benda Koikoi, Ane Rucner i Elvisa Bajramovića, Atomskog skloništa, Bojane Vunturišević i mnogih drugih.

Neće platiti ulaz ukoliko na Festival uđete između 18 i 19 časova, ali u slučaju da napustite festivalski prostor ulaznice prilikom novog ulaska morate kupiti i to je pravilo koje važi bez obzira da li ste prvobitno ušli besplatno ili uz kupljenu kartu. (kraj) dep/dj/mk

Share: