Riff stejdž za rok

19:18 09. 06. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Belgrade Beer Fest i organizator Skymusic, od 15. do 18. juna, na Ušću, na Riff Stage-u, pored već poznatih imena predstaviti i bendovi koji su nedavno pobedili na BUNT festivalu.

Riff stage će tokom četiri festivalska dana biti epicentar nezaboravnog rok zvuka uz nastup bendova kao što su Straight Mickey and the Boyz, Keni nije mrtav, Snakes Sharks Planes, Nafta, Beli bagremi, Epilog, 5 minuta slave, Rainmaker, Pagonis, Sanitarium, Recover, dok će čitav jedan dan biti rezervisan za festival u festivalu, popularni Hali Gali.

Upravo drugog dana festivala, 16. juna, Hali Gali donosi na Riff stage donosi ono najbolje što srpska scena ima da ponudi, a to su bendovi poput Ubili su batlera, Cactus Fields, Sitzpinker, Proto tip, Šajzerbiterlemon, Vizelj i Gazorpazorp. 

Posetioci će takođe moći da uživaju u više od 300 svetskih brendova piva, kao i najrazličitijih kraft piva, ali i bogatoj ponudi hrane i zabavnih sadržaja unutar festivalske Cloud zone i to uz besplatan ulaz između 18 i 19 časova. (kraj) dep/mk

Share: