Mlade nade elektro scene

22:49 13. 06. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - U okviru Belgrade Beer Festa na Electro stage-u tokom prva dva dana svoje tajno oružje za osvajanje muzičkog vrha otkriće polufinalisti konkursa „Kako zvuči beat u Guči“, koji je organizovao Dragačevski sabor trubača.

Konkurs je bio namenjen DJ i muzičkim producentima, a ključni uslov bio je da konkursna numera kombinuje eksplozivne elektro bitove sa semplovima trube jednog od naša dva poznata trubača – Dejana Petrovića i Bojana Krstića. 

Tako će 15. juna,uz urbane bitove DJ Une Andree i DJ Anyshke, svoj DJ set imati i Damnjan Tadić aka DJ Damnjan, Nemanja Topić aka Second Story, Aleksandar Dobai aka Cola i Nenad Erić - DJ Erke.

Sledeće festivalske večeri, DJ Lisa i DJ Sonya Mi zavrteće na Electro stage-u, a najpoznatijim damama domaće elektro scene pridružiće se i preostali polufinalisti konkursa - Dražen Sklepić aka Kid Vibes, kao i Miloš Panić aka Milosh Pannic.

Nakon dve večeri nastupa na Belgrade Beer Festu, odabraće se troje finalista, koji će se boriti za prvu nagradu na 62. Dragačevskom saboru trubača, koji se održava od 11. do 13. avgusta. (kraj) dep/mk

Share: