Pravimo haos

20:16 06. 07. 2023. FoNet | Desk

NOVI SAD - Jedna od najvećih grupa svih vremena i predvodnici najtraženije turneje na svetu The Prodigy stigli su u Srbiju! Večeras oko 23:30, nakon svečane ceremonije otvaranja, lansiraće se u EXIT Univerzum na Petrovaradinskoj tvrđavi, a nekoliko sati pred nastup fanovima su poručili: ,,Ljudi, spremite se. Tu smo, u Srbiji, uživo za sve vas i celu EXIT ekipu! Pravimo haos na sceni večeras, nemojte to propustiti!”

Veliki povratak na EXIT festival najavili su i na svom Instagram profilu video snimkom sa njihovog nastupa iz 2013. godine. Ispod objave napisali su kratko i jasno ,,Večeras smo hedlajneri na Exitu, EXIT je za nas kao drugi dom. Ova luda noć bila je pre 10 godina!”

Najuticajniji elektro-pank bend kreirao je muzičku istoriju, ceo jedan žanr, ali i obeležio odrastanje generacija širom sveta. The Prodigy su već od svog prvog nastupa u Srbiji postali apsolutni miljenici domaće publike, a da je ovakav odnos uzajaman govori i nestvarna količina ljubavi koju ovi velikani u svom srcu nose, kako za našu publiku, tako i za sam festival!

Upravo o tome nedavno je govorio i sam Liam Howlett u ekskluzivnom intervjuu uoči dolaska na Petrovaradinsku tvrđavu: ,,Zaista imamo posebnu vezu sa Exitom i ljudima tamo, volimo da sviramo na ovom festivalu, volimo ljude i podršku koju nam pružaju. Uvek kažemo da je EXIT nešto drugačije od ostalih festivala, uvek je poseban… Biće to noć za pamćenje! (kraj) dep/mk

Share: