Lidl Plus nagradna igra

12:52 11. 07. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Svi potrošači koji su u periodu od 5. do 30. juna, pri kupovini u Lidl prodavnicama, potrošili minimum 500 RSD na sladolede Lidlovih brendova Bon Gelati i Gelatelli i tom prilikom skenirali svoju Lidl Plus aplikaciju, ostvarili su pravo na učešće u nagradnoj igri i dobili mogućnost da osvoje 50 vaučera za kupovinu u Lidlu vrednosti od 15.000 dinara, deset bežičnih JBL zvučnika, pet porodičnih paket vaučera za Fruške terme i pet Vespa skutera.

Lidl Srbija je uspešno sproveo još jednu Lidl Plus nagradnu igru, Lidlovi sladoledi Bon Gelati & Gelatelli doneli su 70 vrednih nagrada učesnicima igre, uključujući vaučere za kupovinu u Lidlu, zvučnike, vaučere za vikend u Fruškim termama i glavnu nagradu, Vespa skutere.

„Zahvaljujemo se potrošačima na odazivu i učešću u još jednoj Lidl Plus nagradnoj igri, u nadi da su se proteklih mesec dana rashladili Lidl Bon Gelati & Gelatelli sladoledima i među njima pronašli svoje favorite“, izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija Jasmina Šrndić. Srećni dobitnici Vespa skutera primiće osvojene nagrade u narednom periodu. Dva skutera odlaze u Beograd, a po jedan skuter u Valjevo, Suboticu i Čačak.

Podsećamo, kao i do sada, nagradna igra je sprovedena putem Lidlovog programa lojalnosti, Lidl Plus aplikacije za mobilne telefone. Lidl Plus aplikacija svim korisnicama obezbeđuje znatne uštede prilikom svake kupovine, različite pogodnosti i benefite na nedeljnom nivou, a ovaj put je donela i vredne nagrade. (kraj) dep/mk

Share: