Lanna u Las Vegasu

14:31 15. 07. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Prvo ime ispred EXIT Echosystem Music & Talent Office-a, producentkinja, DJ-ica, muzički vunderkind i mlada nada svetske elektronske muzičke scene – Lanna, koja je prošle nedelje osvojila srca publike na Exitovoj mts Dance Areni, pobednica je ovogodišnjeg LMF takmičenja, čime je dobila priliku da nastupi u Las Vegasu.

Nakon neverovatnog nastupa na EXIT festivalu prošlog četvrtka, u okviru jedinstvenog all-female koncepta Lanna je stala rame uz rame sa najmoćnijim ženama svetske elektronske scene – Ninom Kraviz, Indirom Paganotto i Amelie Lens – Lannu su dočekale sjajne vesti. Ona je dobila nagradu za najbolji set na ovogodišnjem takmičenju LMF, čime je osvojila nastup u Las Vegasu!

Lanna je prošle jeseni, počela je da se bavi i muzičkom produkcijom, počevši od prvog samostalnog singla „My Journey“, nakon čega je usledio EP „White Shadows“ sa poznatim britanskim producentom Sebastianom Haasom, a ova saradnja donela joj je titulu najmlađeg producenta koji se našao na Beatportovoj Top 100 Progressive-House listi!

Ovu godinu započela je u snažnom i moćnom ritmu – najpre setom otvaranja na spektakularnom EXIT Dance Arena Belgrade Takeover događaju sa Paulom Kalkbrennerom, nakon čega je imala priliku da zatvori umaški Sea Star festival.

Od ove godine, Lanna je prva predstavnica EXIT Echosystem Music & Talent office-a, sveobuhvatnog centra za razvoj svetskih muzičkih zvezda, ali i ovogodišnji Youth Star – primer i zvezda vodilja svoje generacije. Takođe je jedna od odabranih u segmentu elektronske muzike u okviru nacionalnog konkursa Serbia Creates: The Spotlight – do kraja godine očekuje je niz nastupa na najpoznatijim domaćim i regionalnim festivalima, od kojih je prvi na hrvatskom Forestlandu. (kraj) dep/mk

Share: