Novo premium gorivo

16:20 08. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija MOL Serbia otvorila je danas novu servisnu stanicu u Beogradu, na Bežanijskoj kosi u kojoj pored goriva MOL EVO i MOL EVO Plus ima i novo premium gorivo BMB 100 Plus, AdBlue, Fresh Corner proizvode, kao i druge artikle namenjene ljudima u pokretu.

„Prošle godine otvorili smo dve nove servisne stanice u Užicu, Prijepolju. Proširili smo broj stanica na kojima u ponudi imamo Fresh Corner kafu i hot-dog i tržištu predstavili dva nova proizvada MOL robne marke – Jim i čips Crunch&GO. U skladu sa Startegijom 2030+ planiramo dalji razvoj i nove stanice duž glavnih saobraćajnica u Srbiji“, izjavila je Biljana Mališić Jut, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Osim kvalitetnih MOL EVO goriva iz rafinerija MOL Grupe,na novoj stanici u Beogradu postoji i Fresh Corner koji će osim prepoznatljive kafe kupcima ponuditi hot-dog, sveže sendviče i peciva.

Kao i na svim ostalim MOL Serbia servisnim stanicama, korišćenjem MOL PLUS KLUB kartice lojalnosti kupci će biti u prilici da sakupljaju poene koje mogu da zamene za goriva, proizvode ili usluge.

Nova MOL Serbia servisna stanica nalazi se na adresi Partizanske avijacije 1b. Svi kupci koji je danas posete u periodu od 13 do 21 čas, moći će da zavrte „Točak sreće“ i osvoje jedan od poklona dobrodošlice. (kraj) dep/mk

Share: