Neočekivana ljubavna priča

18:48 11. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - EXIT i NFT-TiX prodali su svoju najskuplju NFT festivalsku ulaznicu za ovogodišnje izdanje festivala, a kupac Bora Dermisü pored mnogih poznanstava i nezamenljivih avantura unutar Tvrđave, na festivalu je ugrabio nešto još dragocenije – ljubav. 

Humanitarna ulaznica vredna 10.000 evra vlasniku je donela jedinstveno i nezaboravno festivalsko iskustvo. Pored neverovatnih benefita, kao što su propusnice za najekskluzivnija mesta na Tvrđavi, meet & greet sa izvođačima, smeštaj i posebna zamenska mesta i ulaz na festival, ova ulaznica zamišljena kao jedinstveni spoj luksuza i zabave, dobija još veći značaj činjenicom da će 50% prihoda biti donirano u dobrotvorne svrhe. S druge strane, ona je vlasniku donela mnogo više od 4 neverovatna dana ispunjena muzikom, plesom i zabavom 

Vlasnik NFT ulaznice Bora Demirsü najpre se oglasio na Instagramu, gde se zahvalio Exitu i NFT-TiX-u za ovo jedinstveno iskustvo: „Hvala vam na odličnom, savršenom i najprijatnijem iskustvu zahvaljujući korišćenju kripta”, napisao je on na svom profilu. Usred šarene lepeze iskustava koje EXIT festival nudi svojim posetiocima, desio se i neočekivani obrt sudbine koji je zauvek promenio Borino festivalsko iskustvo. EXIT nije bio samo mesto na kom je doživeo ultimativnu festivalsku zabavu, već i mesto na kom je našao partnerku, zatim je poveo sa sobom u Tursku. Već prvog dana festivala, Exitov hram elektronske muzike, magična mts Dance Arena bila je uporište rađanja nove ljubavi. „Našao sam čak i ljubav na festivalu! Sreli smo se već prvog dana na Dance Areni i uživali u svim danima festivala zajedno, zatim je ona došla sa mnom u Tursku. Još uvek smo zajedno! Za mene je ovo zaista bilo iskustvo koje mi je promenilo život”, izjavio je Bora. 

Ovo je još jedna u nizu neverovatnih ljubavnih priča koje su počele upravo na Petrovaradinskoj tvrđavi. Exitov dom, neverovatna srednjevekovna tvrđava koja je ugostila milione ljudi iz svih krajeva sveta, bila je i svedok početaka mnogih ljubavi koje su pored muzike, plesa, i zabave, ono što EXIT čini magičnim. 

Bora Demirsü poslao je i neverovatno ljubavno pismo Exitu, zahvalivši se na svemu što mu je ovaj festival doneo. „Moje iskustvo na festivalu je bilo iznad svih mojih očekivanja. Upoznao sam lično mnogo umetnika i izvođača koje svakodnevno slušam u životu. Takođe, imao sam priliku da se sa njima fotografišem i porazgovaram sa njima na bini, i u hotelu Leopold. Imao sam priliku da porazgovaram sa Ninom Kraviz, ona je apsolutna muza! Takođe sa Space Motion-om, Indirom Paganotto, Amelie Lens, đuskao sam sa Burakom Yeterom, čak sam uspeo da popijem i kafu sa Vylanom Marcus pre njenog nastupa. Uspomene mi još uvek naviru, neverovatno je sve što sam proživeo, čak sam se i zaljubio na Exitu!”, napisao je on u svojoj zahvalnici organizaciji. 

Ulaznica u vrednosti od 10.000 evra je najskuplja propusnica koja je ikada kupljena na platformi Avalanche i uključuje čitav niz pogodnosti i dodataka kao deo NFT-a. EXIT Beyond Infinite Experience ulaznica obezbedila je vlasniku jedinstveno festivalsko iskustvo, kao što su lični host na festivalu, meet and greet sa izvođačima, pristup VIP GOLD zonama na Gorki List Glavnoj bini festivala i mts Dance Areni. Ova jedinstvena propusnica podrazumevala je i Onstage pristup na mts Dance Areni, ulazak u Visa Infinite Dance Arena Lounge i VIP Diamond Dance Arene. Pored benefita unutar festivala, vlasniku ulaznice bio je obezbeđen i smeštaj u hotelu od pet zvezdica Leopold na Petrovaradinskoj tvrđavi, prevoz sa aerodroma, posebno zamensko mesto i festivalski ulaz kao i asistencija telefonom od strane VIP protokol službe EXIT Festivala. 

Prodaja ove ulaznice obeležava istorijski trenutak za EXIT i NFT-TiX, koji svojim partnerstvom mesecima unazad vladaju na našim prostorima kada je u pitanju prodaja NFT ulaznica za događaje ove veličine. Nakon što su zajedno osvojili nagradu za Najbolju inovaciju na Britanskim festivalskim nagradama, zatim i ušli u uži izbor za nagradu DISRUPTOR na dodeli Ticketing Business Awards, prodaja ove ulaznice sledeće je veliko dostignuće za EXIT i NFT-TiX. (kraj) dep/mk

Share: