Međunarodno priznanje za Milašinović

11:29 31. 08. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Menadžerka za odnose sa javnošću Beogradske filharmonije Jelena Milašinović, dobitnica je prestižnog međunarodnog priznanja PRO PR GLOBE AWARDS, saopšteno je danas.

Milašinović je jedan od 25 laureata iz 15 svetskih zemalja izdvojenih ove godine u programu PRO PR GLOBE Awards, koji nagrađuje pojedince koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa sa javnošću na globalnom, regionalnom i lokalnom nivou.

Na poziciji PR menadžera Beogradske filharmonije, Jelena Milašinović se nalazi od 2013. godine.

Kao portparolka institucije, upravlja celokupnim komunikacijama organizacije, osmišljava i sprovodi komunikacione strategije, razvojne projekte društvene odgovornosti i promocije brenda Beogradske filharmonije.

Dobitnica je brojnih priznanja i nagrada koje dodeljuju Društvo Srbije za odnose s javnošću,

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije i Marketing mreža i učesnica brojnih profesionalnih skupova iz oblasti komunikacija u kreativnim industrijama, marketinga i društveno odgovornog poslovanja.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodele priznanja u kojem pobednike nominuju i četiri svetska komunikacijska udruženja: International Public Relations Association (Međunarodna udruženje za odnose sa javnošću) – IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savetovanje) – ICCO, The Public Relations and Communications Association (Udruženje za odnose sa javnošću i komunikaciju) – PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašćeni institut za odnose sa javnošću) – CIPR. Nagrade će biti dodeljene 15. marta u Beogradu, na sledećoj PRO PR konferenciji. (kraj) dep/dj

Share: