Promena naziva u Direct Media

10:09 18. 09. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Ascanius Media Slovenija i Bosna i Hercegovina promenile su naziv u Direct Media i time ponovo postale deo Direct Media United Solutions mreže.

Direct Media je vodeći medijski sistem u jugoistočnoj Evropi, mreža profesionalaca u devet zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Mađarskoj i Bugarskoj. Međunarodnim i lokalnim partnerima pruža integrisane komunikacione, reklamne i medijske usluge.

Tim se sastoji od multidisciplinarnih profesionalaca za komunikaciju koji veruju u komunikacijski pristup nauke i umetnosti, istovremeno nastojeći da promovišu medijsko okruženje plasiranjem medijskog sadržaja vrhunskog kvaliteta.

"Kao jak regionalni brend Direct Media pruža najbolja i najefikasnija rešenja za klijente na svim nivoima. Ojačani nastavljamo da razvijamo nove usluge, radimo na razvoju inovativnih rešenja, novih kategorija, komunikacionih kanala i dokazujemo zašto smo lideri u oblasti medija i komunikacija u jugoistočnoj Evropi", izjavio je direktor programa, produkcije i oglašavanja u United media Dirk Girkens. (kraj) dep/dj

Share: