Obeležavanje slave PSS-BK

18:20 06. 10. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Danas je u Kragujevcu u prostorijama Gradskog odbora PSS-BK i domaćina slave Ranka Janjića a u prisustvu velikog broja simpatizera i predstavnika drugih političkih stranaka održano svečano obeležavanje povodom slave PSS-BK Začeće Svetog Jovana preteče i Krstitelja.

Domaćin slave Ranko Janjić, istakao je da je Slava dan kada se pogled usmerava na dosadašnja dostignuća i da je upravo porodica Karić primer koliko se može. "Kao primer jedne složne srpske porodice uvek se oslanjala na svoju veru i Gospoda koji je i u najtežim životnim trenucima bio uz njih i otvorio im puteve i vidike da svoju mudrust ,znanje i snalažljivost upotrebe na nabolji način."

Janjić je poželeo da današnji svetac posluži kao primer šta treba činiti u životu i dodao"Da se oseti miris tamjana, da među svim ljudima zavlada mir Božiji koji nam je svima sada potreban.Da u svakoj porodici uvek vladaju sloga i mir, da svaki novi dan donese puno prilika za uspeh i napredak. Neka je danas svima koji slave Srećna slava." (kraj) dep/mk

Share: