Proslava najvoljenijeg šampanjca

14:23 18. 11. 2023. FoNet | desk

BEOGRAD - Najvoljeniji šampanjac u celom svetu - Moët & Chandon ugostio je istaknute predstavnike društvenog života prestonice i internacionalne goste kuće Maison čime je obeležio 280 godina tradicije. Ovaj jedinstven događaj održan je u Kabare klubu Lafayette  uz moto: Slavimo život od 1743, saopštili su organizatori.

Nakon Sidneja, Njujorka, Tokija, Pariza i Londona, sada i Beograd i Srbija imaju privilegiju da budu deo bogate istorije brenda koja je okupila preko 350 gostiju iz 15 zemalja sveta u proslavi života, sporta, umetnosti življenja i celog sveta.

Vizuelno plesni performans, pod umetničkom direkcijom koreografa Milana Gromilića, umetničkog direktora Lafayette-a, upotpunio je magični glas naše poznate jazz umetnice Lene Kovačević, koja je bila specijalna gošća večeri.

Događaju su prisustvovali brojni prijatelji iz sveta show business-a i umetnosti kao što su: Maja Nikolić, Danijela Buzurović, Brana Antović, Nenad Radujević, Jelena Blečić, Miloš Nadaždin i mnogi drugi.

Jedan od ključnih momenata večeri bila je degustacija jedinstvenog Moët & Chandon Grand Vintage 2004, u ekskluzivnoj Jeroboam veličini. Ove specijalne boce predstavljaju jedinstven Moët & Chandon duh po kome je brend prepoznatljiv. Povodom velikog jubileja, ova limitirana serija proizvedena u samo 280 boca, sazrevala je u podrumima duže od 15 godina i sad je  spremna da obeleži jubilarnu godišnjicu šampanjca  Moët & Chandon, odražavajući izuzetnu kombinaciju zrelosti, kompleksnosti i harizme, koja ga čini savršenim za proslavu ovog zadivljujućeg trenutka Kuće, navodi se u saopštenju. (kraj) dep/mk

Proslava u Beogradu je realizovana u saradnji sa kompanijom Energystar International, zvaničnim distributerom brenda Moët & Chandon u Srbiji. (kraj) dep/mk

 

 

Share: