Imlek osvojio vrh

15:57 24. 11. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Alpinista Stefan Simonović.osvojio je Ama Dablam jedan je od najatraktivnijih planinskih vrhova Himalaja na 6.812 metara nadmorske visine i sa sobom nosio Imlek Protein šejk. saopštila je ta kompanija.

Stefanovu dvosedmičnu ekspediciju koja je zakazana za 24. oktobar 2023. godine, prethodio je dug period fizičkog treninga, ali i pažljiv odabir namirnica koje unosi u sebe.

Posle 14 dana, 7. novembra,Simonović je osvojio vrh.

Dok se uspinjao ka vrhu, Simonović se nije odricao zadovoljstva dobrog ukusa.

Imlek Protein šejkovi proizvedeni od 100 odsto mlečnih proteina činili su svaku pauzu za obrok kompletnim doživljajem i usred surove planinske prirode.

Konstantnim snabdevanjem mišića amino-kiselinama koje su neophodne za rast, obnovu i održavanje tkiva, Stefanov organizam bio je pripremljen za surove uslove koji su ga očekivali na putu do krajnjeg cilja.

Osim podrške u samom usponu, Imlek Protein je igrao ključnu ulogu u procesu oporavka nakon svakog napornog dana. Brza apsorpcija proteina pomagala je u obnovi mišića i smanjenju umora, omogućavajući Stefanu da se brže oporavi i spremno krene u novi dan.

Sa svakim gutljajem Imlek Protein šejka, njegovo telo dobijalo je esencijalne nutrijente potrebne za regeneraciju, čime bi umanjivao rizik od povreda i poboljšavao ukupnu izdržljivost.

Imlek Protein nije samo sredstvo za postizanje vrhunskih sportskih rezultata; on takođe odražava posvećenost Stefanovog zdravog načina života. Bez dodatog šećera i sa niskim sadržajem mlečne masti, ovaj napitak predstavlja savršen balans između ukusa i nutritivnih vrednosti, naglašavajući važnost zdrave ishrane čak i u ekstremnim uslovima planinske ekspedicije.

Proteinski šejkovi dostupni su u tri ukusa. čokolada, vanila i jagoda.

Imlek Protein vanila šejk od 500ml, od novembra je dostupan sa čak 50 grama proteina, koji ga čini energetskom bombom koja će impresionirati sva vaša čula i podržati u svim avanturama koje su pred vama. (kraj) dep/dj

Share: