Nagrada Mercedes CLA180  

13:11 27. 11. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija MOL pokrenula je nagradnu igru u kojoj je prva nagrada Mercedes-Benz CLA 180 ili 20.000 poena na MOL Plus klub kartici lojalnosti ukoliko kupac natoči najmanje 20 litara bilo kog goriva na MOL Serbia servisnim stanicama i prijavi se za nagradnu igru koja je počela prošle nedelje.

U duhu predstojećih novogodišnjih praznika i darivanja, kompanija MOL Serbia i ove godine pokrenula je nagradnu igru koja će trajati do 4. januara 2024.

Glavna nagrada je Mercedes-Benz CLA 180 koja će biti izvučena 5.januara 2024. godine, dok će svake nedelje kupci biti u prilici da osvoje tri nedeljne nagrade, sa po 20.000 poena na MOL Plus klub kartici lojalnosti, tokom šest nedelja trajanja nagradne igre

„Ove godine MOL Serbia slavi 20 uspešnih godina poslovanja u Srbiji i bez obzira na sve izazove sa kojima se susrećemo želeli smo da nastavimo sa našom tradicionalnom zimskom nagradnom igrom, koju organizujemo u susret dolazećim novogodišnjim i božićnim praznicima i na taj način želimo da se zahvalimo kupcima koji cene kvalitet naših proizvoda i usluga i da ih obradujemo vrednim nagradama. U narednoj godini ćemo lansirati novi MOL MOVE lojalti program kojim ćemo još više pokazati našu posvećenost da našim kupcima ostanemo pouzdan partner“,  izjavila je direktorka maloprodaje MOL Serbia Biljana Mališić Jut.

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je da biti član lojalti programa i da na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici kupci dopune svoj automobil sa najmanje 20L nekog MOL EVO goriva ili TNG-a, nakon čega se registruju putem MOL GO aplikacije.

Svaki kupac može neograničeni broj puta da učestvuje u nagradnoj igri ako isupnjava uslove za učešće. Uz premijum goriva svaka osoba ima 3x veću šansu za dobitkom.

Dobitnici će biti objavljeni svake nedelje u MOL Go aplikaciji. (kraj) dep/dj

Share: