Pismo Božić Bati

11:59 29. 11. 2023. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Preduzeće Pošta Srbije saopštila je danas da do 20. decembra traje literarni i likovni konkurs "Pismo Božić Bati", na kojem mogu da učestvuju deca do 12 godina.

Za učešće na konkursu mogu se prijaviti literarni i likovni radovi, bez ograničenja u tehnici izvođenja i broju poslatih radova.

Mališani mogu da učestvuju pojedinačno ili kolektivno, zajedno sa svojim drugarima, a preko predškolskih i školskih ustanova koje pohađaju, navodi se u saopštenju.

Radove će ocenjivati Komisija koju čine književnici Miloš Janković, Gordana Vlajić i Aleksandra Mihajlović, zajedno sa kolegama likovnim umetnicima i dizajnerima Pošte Srbije.

Pošta Srbije, za po šest najboljih radova u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji, kao i za tri specijalne nagrade dodeljuje vaučere za tehničke i druge proizvode, vaučere za sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.

Rezultati nagradnog konkursa biće objavljeni 4. januara 2024. godine na svečanoj dodeli nagrada u okviru manifestacije Zimska bajka, navodi se u saopštenju. (kraj) ivt/mk

Share: