Erste Banci Employer Partner sertifikat

15:09 12. 12. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Erste Banka Srbija dobila je prestižni Employer Partner sertifikat koji dodeljuje SELECTIO Grupa, vodeća grupacija za savetovanje u ljudskim resursima u Adria regionu. Sertifikat garantuje kvalitet u celokupnom upravljanju ljudskim resursima.

U veoma složenom procesu sertifikacije posmatran je i analiziran sistem ljudskih resursa kroz profesionalni put zaposlenih u kompaniji, koji prati njihovo iskustvo kroz sedam ključnih faza: privlačenje i zapošljavanje, socijalizacija i razvoj zaposlenih, angažovanje i zadovoljstvo, transformacija i razvoj, zadržavanje i nagrađivanje, odlazak i povratak.

Sertifikat garantuje izvrsnost HR procesa unutar kompanija i potvrđuje kontinuirano ulaganje, modernizaciju i unapređenje iskustva zaposlenih.

“Godinama unazad, vodeći se našim sloganom Banka – to su ljudi, osmišljavamo i sprovodimo različite inicijative kako bi svi naši zaposleni osetili koliko mi kao kompanija brinemo o njima i njihovom razvoju, jer su upravo oni ključni za naše uspešno poslovanje, ali i unapređenje radnog okruženja. Negujući otvorenu i transparentnu komunikaciju, dodatno ohrabrujemo naše zaposlene da budu aktivni učesnici u ovom procesu, jer oni najbolje znaju šta nam je potrebno da bismo svakoga dana na posao dolazili sa osmehom. Možda je najbolja potvrda tog kontinuiranog zajedničkog rada i novi slogan koji je zaživeo na društvenim mrežama u poslednjih godinu dana #NeRadimuBanciRadimuErste, kojim želimo da pokažemo javnosti da živimo ono u šta zajedno verujemo. Naravno, ovaj sertifikat, na koji smo izuzetno ponosni, dodatno nas obavezuje da nastavimo putem izvrsnosti," rekla je predsednica Izvršnog odbora Erste Banke Srbija Jasna Terzić.

Metodologija sertifikata Employer Partner osmišljena je 2005. godine i od tada se kontinuirano revidira.

Danas je Employer Partner implementiran u više od 200 organizacija iz preko deset zemalja, a tim za sertifikaciju čini preko 50 nezavisnih HR stručnjaka. (kraj) dep/dj

Share: