Kraj blistave godine

10:58 23. 12. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Draga akademska porodico, evo nas na pragu nove godine, a za nama ostaje fantastična 2023. u kojoj je naš Alfa BK Univerzitet proslavio 30 godina uspešnog postojanja i rasta, navodi se u saopštenju.

Bilo je to razdoblje sa puno razloga za ponos, prekretnica u kojoj smo prešli na još viši nivo. Ove godine smo se uselili u predivnu novu zgradu, u Bulevaru maršala Tolbuhina br. 8 na Novom Beogradu, prostraniji i moderniji dom znanja i druženja. Amfiteatri su nam odjekivali od naučnih rasprava, diskusija i debate, ali i od smeha i prijateljstva.

Učionice su preplavili naši poštovani studenti, željni znanja i uspeha, koji su bili srce i duša svakog novog dana. Njima posvećujemo svu našu energiju i entuzijazam, jer oni su budućnost, a njihov uspeh je i naš uspeh.

Godina 2023. bila je i godina sjajnih partnerstava. Sklopili smo brojne ugovore o saradnji sa renomiranim univerzitetima i institucijama u zemlji i inostranstvu. To nam je otvorilo nova vrata znanja i razmene ideja, omogućivši našim studentima da se povežu sa vrhunskim stručnjacima i uglednim imenima svetske nauke.

Ponosni smo i na brojne naučne konferencije koje smo organizovali tokom ove godine. Bile su to tribine vrhunskih istraživanja, strastvene razmene mišljenja i inkubatori novih ideja. Otkrivali smo nove puteve znanja i kroz njih gradili bolju budućnost za sve nas.

Na ovom mestu ne možemo da ne pomenemo inspirativne gostujuće profesore i predavače kojima smo imali čast da budemo domaćini na Alfa BK Univerzitetu, tokom 2023. godine. Njihova iskustva i znanje bili su dragoceni dodatak našoj akademskoj ponudi, otvarajući nove perspektive i podstičući kreativnost naših studenata.

Sve ovo, i još mnogo toga, čini nam 2023. godinom koju ćemo pamtiti. Ali, mi ne gledamo samo unazad, već se okrećemo puni optimizma i energije prema svemu što nas čeka u novoj 2024. godini. Biti deo Alfa BK Univerziteta znači biti deo porodice koja neguje znanje, razvija talente i gradi bolju budućnost. Znači biti izuzetan, biti inovativan, biti onaj koji menja svet na bolje.

Zato, dragi budući studenti, pozivamo vas da nam se pridružite u ovoj avanturi znanja! Dođite na Alfa BK Univerzitet koji vas neće samo obrazovati, već će vas transformirati, koji će vam pomoći da otkrijete svoj puni potencijal i doprinesete boljoj budućnosti. Upišite se i budite deo naše porodice, porodice znanja, porodice Alfa BK Univerziteta.

Srećna Nova 2024! Neka ona blista sjajnije od ičega, puna novih uspeha i ostvarenja! Vaš Alfa BK Univerzitet, uz ponos i radost, navodi se na kraju saopštenja.

Share: