Paketići deci u Tiršovoj 

11:00 28. 12. 2023. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija Nectar, jedan od lidera u proizvodnji zdrave hrane i pića, sprovela je još jednu društveno odgovornu aktivnost i tom prilikom je deci koja tokom praznika borave na Univerzitetsoj  bolnici u Tiršovoj, donira znatnu količinu sokova i kašica za bebe.

Nectar je najmlađima koji predstojeće praznike neće provesti u svojim domovima obezbedio paketiće koji sadrže brojne omiljene napitke poput Nectar Family sokova različitih ukusa, ali i Frutek kašice za bebe koje su potpuno prirodne, ne sadrže konzervanse i obogaćene su vitaminom C koji doprinosi jačanju imuniteta.

Društveno odgovorno poslovanje ključni je segment u radu kompanije Nectar, o čemu svedoče i brojni projekti i akcije sprovedeni tokom prethodnih godina.

Kompanija Nectar orijentisana je na pomoć svim članovima zajednice u kojoj posluje, ali pre svega najmlađima, te je samo u sklopu projekta

Nije svejedno kad bebe dolaze donirala 26 miliona dinara za opremanje, rekonstrukciju i adaptaciju Odeljena za vantelesnu oplodnju GAK Narodni front, čime je omogućeno da se utrostruči broj parova koji će dobiti mogućnost da obave vantelesnu oplodnju u toj ustanovi.

Takođe, kroz brojne druge akcije poput podrške udruženju „Šansa za roditeljstvo“ kompanija kontinuirano ulaže u poboljšanje uslova za parove koji žele da se ostvare kao roditelji, čime jasno daje doprinos povećanju nataliteta u našoj zemlji. 

„Današnja donacija zdravih kašica i sokova za bebe i decu, samo je jedna u nizu akcija koje kao kompanija sprovodimo već duži niz godina. Zadovoljstvo nam je što smo u mogućnosti da obradujemo najmlađe koji tokom praznika neće biti u svojim domovima, te im na ovaj način, nadamo se, barem malo olakšavamo boravak za vreme praznika izvan njihovih domova. Naš cilj je da na sve načine, pre svega kroz ovakve aktivnosti pomognemo najmlađima i ulepšamo njihovu svakodnevicu i odrastanje, usmerimo ih na zdrave životne navike i donesemo osmehe na njihova lica“, saopšteno je iz kompanije Nectar. (kraj) dep/dj

Share: