Godina zmaja

15:21 09. 02. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Ako je verovati kineskom horoskopu, upravo ulazimo u godinu blagostanja, uspeha i prosperiteta – lunarnu godinu Zmaja.

Njegova energija obećava hrabrost i odlučnost, pružajući nam priliku da dosegnemo snove.

Tokom ove godine, podstaknuti Zmajem, imamo priliku da istražimo nepoznato, pomeramo sopstvene granice i prigrlimo promene koje smo dugo priželjkivali. Ali, znamo li zapravo šta nas to čeka?

Zmaj, mitsko biće poznato po svojoj moći i neustrašivosti ove godine spaja se sa simbolikom drveta, što ukazuje na veliki potencijal za rast i velika dostignuća u 2024. godini.

Uz to, prema drevnoj Kineskoj kulturi, Zmaj je i simbol hrabrosti koji nas ove godine navodi da napustimo zonu komfora i prihvatimo nove mogućnosti.

Ova motivišuća simbolika, tema je marketinških kampanja mnogih kompanija u svetu.

Međutim, potpuno novu perspektivu, Beograđanima nudi lokal SALT Shop u centru grada, u Knez Mihailovoj ulici. Izlog ove urbane prodavnice, jedan je od estetski najmodernijih. U susret novoj lunarnoj godini, SALT Shop izlog, ispred kojeg se često zatiču gužve prolaznika ukrašen je vibrantnim motivima kineskog Zmaja i ukrasa iz istočnjačke kulture i mitologije.

Inspirisani godinom Zmaja, u SALT Shop uvedeni su noviteti iz potpuno nove kategorije proizvoda pod kampanjom „Meet the Dragon, Elevate Your Experience“.

Dosadašnji asortiman sa prepoznatljivom širokom paletom aroma MASKKING i  SALT jednokratnih vejpova, upotpunjena je najkvalitetnijim dopunjivim vejp sistemima brenda VAPORESSO, koji su u prodaji dostupni od danas.

Uvođenjem nove kategorije proizvoda SALT Shop postaje nezaobilazna stanica članova vejp zajednice.

SALT Shop mreža specijalizovanih radnji, pored Beograda, pruža dostupnost i raspoloživost alternativnih nikotinskih proizvoda odraslim pušačima na teritoriji cele Srbije. (kraj) dep/dj

Share: