Alfa BK Univerzitet čestitao Sretenje

15. 02. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Alfa BK Univerzitet čestitao je omladini, učenicima i budućim studentima Dan državnosti Republike Srbije i pozvao ih da upisom na Univerzitet postanu deo uspešne porodične poslovne grupe.

Više od pola veka, BK grupa gradi kvalitetno obrazovanje i aktivno se angažuje u poslovnom i kulturnom životu zemlje, saiopštila je BK grupa.

Alfa BK Univerzitet svojim studentima pruža stručna znanja i veštine i uključuje ih u mrežu uspešnih poslovnih mogućnosti za profesionalni razvoj, navodi se u saopštenju..

Iz BK grupe poručuju da je studiranje na Univerzitetu privi korak ka ostvarivanju potencijala i doprinosu prosperitetu Srbije.

Pozivaju buduće studente da im akademska i profesionalna karijera budu svetla tačka u istoriji zemlje i deo njene budućnosti.

Tradicija i porodične vrednosti naroda jesu blago koje porodica Karić čuva i na svkom mestu promoviše, saopšteno je.

Misija porodice Karić počinje obrazovanjem kao osnovom za kvalitetno društvo i nastavlja se stvaranjem poslovnih prilika kojima se stvara sigurnost za razvoj porodice, navodi se u saopštenju.

Alfa Bk Univerzitet stvoren je i izgrađen prema svetskim standardima što dokazuje više od 30 godina rada s 25.000 studenata. (kraj) dep/dj

Share: