Čuvare pogledalo 40.000 ljudi

16:22 01. 03. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Za samo dva dana od kada je postao dostupan u EON Video klubu, film „Čuvari formule“ je pogledalo 40.000 ljudi! Film je od 25. februara dostupan svim SBB korisnicima potpuno besplatno u EON Video klubu i ubedljivo je najgledaniji sadržaj.

SBB kompanija je unapredila svoj EON Video klub novim izgledom, funkcionalnostima i ekskluzivnim sadržajem, što je doprinelo tome da se gledanost  Video kluba od sredine februara povećala za preko 40%.

Unapređeni EON Video klub pruža novi nivo iskustva gledanja sadržaja i dizajniran je da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj prema uskusu svakog pojedinačnog korisnika. Uz još bolje funkcije i novi interfejs, tu je i mogućnost preuzimanja sadržaja za gledanje offline na mobilnom telefonu ili tabletu, bilo kada i bilo gde.

Ne propustite priliku da bindžujete i seriju „Vreme smrti” u okviru istoimenog kataloga i premijerno pogledate svih 15 epizoda prve sezone odjednom, po ceni od 690 dinara. Uslugu možete da aktivirate putem MojSBB naloga i pozivom našeg Kontakt centra na 19900. Cela sezona serije dostupna je za gledanje 30 dana od trenutka aktivacije.

Beskrajna zabava vas čeka u EON Video klubu uz preko 25.000 naslova. (kraj) dep/mk

Share: