Martovski koncerti

11:33 13. 03. 2024. FoNet | dep

BEOGRAD - Tradicionalni beogradski koncert benda koji izvodi irsku muziku Irish Stew of Sindidun održaće se u petak, 15. marta od 20 časova u klubu “Elektropionir”, a vikend kasnije, u subotu 23. marta, zakazan je koncert u  “Dom Omladine” u Kragujevcu u 21 čas.

Koncerti ovog sastava su poznati po pozitivnoj atmosferi i nesvakidašnjoj razmeni energije između benda i svih posetilaca.

Od muzike koja tera na đuskanje do emotivnih balada, bend u svom autorskom opusu poseduje širok spektar muzičkih pravaca koje predstavlja kroz prizmu irske folk muzike i koristeći instrumente poput frule, violine i bendža stvara autentičan zvuk, redak na ovim prostorima.

“Martovski koncerti su uvek blii u znaku obeležavanja Dana svetog Patrika, to je praznični fenomen koji se dešava svuda u svetu i nama je to uvek bilo nekako prirodno. Radujemo se što i ove godine imamo privilegiju da podelimo svu tu emociju i energiju sa publikom.”, rekao je Bojan Petrović, frontmen benda.

Budite sigurni da ni ovoga puta neće biti drugačije, jer Irish Stew obećava 2 sata muzike kroz presek karijere sa sva 4 studijska albuma.

Ulaznice za beogradski koncert dostupne su putem prodajne mreže “Tickets” (https://tickets.rs/event/irish_stew_11600) kao i u samom Elektropioniru, a za koncert u Kragujevcu, ulaznice se mogu nabaviti u Crazy Vinyl Shopu (Crvenog Barjaka 21, Kragujevac). (kraj) bdr

Share: