Zapažene serije Telekoma

12:25 21. 03. 2024. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Kompanija Telekom Srbija saopštila je danas da je na festivalu "Series Mania" u Lilu, u Fransuskoj, ekskluzivno predstavila prvi trejler projekta "Scar" (Ožiljak), najvećeg do sada internacionalnog projekta ostvarenog u saradnji sa svetskim priznatim partnerima "Asacha Media", RTVE ("RTV Espana") i "Amazon Prime video".

Na panelu pod pokroviteljstvom Filmskog centra Španije i uz prisustvo glavnih glumaca Milene Radulović i Huanlu Gonzalesa kao i članova produkcijskog i autorskog tima publika je imala priliku da se bliže upozna sa radnjom serije, ali i sa značajem koji ona ima za zemlje koje je produciraju.

"Srbija kao filmska destinacija i Telekom Srbija kao kompanija su lideri u sferi filmske produkcije na tržištu Centrale i Istočne Evrope. Telekom Srbija započeo je novi talas sa jasnom vizijom i planom, ulaganjem u sadržaj i preoblikovanjem čitave industrije, u kojoj Srbija sada ima zapaženo mesto”, rekla je direktorka Direkcije za multimediju Telekoma Srbija Aleksandra Martinović. (kraj) mjj/ivt/mk

Share: