Promene na vrhu

16:02 28. 03. 2024. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Nelt grupa saopštila je danas da će prvi generalni direktor Miloš Jelić postati član Nadzornog odbora, dok će od 1. jula njegovu poziciju preuzeti Darko Lukić, sadašnji izvršni potpredsednik.

"U današnjem poslovnom okruženju, promene su od suštinskog značaja za dalji razvoj. Promene, urađene na pravi način, kreiraju nove prilike za rast i pozitivnu transformaciju. Ostajem u Neltu kao član Nadzornog odbora, što će mi pružiti priliku da sagledam poslovanje i doprinesem iz drugačije perspektive", poručio je Jelić.

U saopštenju se navodi da će fokus kompanije u narednom periodu biti dalje jačanje organizacije, nastavak investicija u digitalnu transformaciju, kao i ulaganje u inovacije.

Lukić je uveren da kompanija ima ljudske i finansijske resurse da iskoristi mnoštvo prilika za dalji rast poslovanja, zahvaljujući na prilici da vodi kompaniju u sledećoj fazi razvoja.

Od lansiranja "Accelerate 2025" poslovne strategije, ukupne kapitalne investicije Nelta iznose gotovo 50 miliona evra, od kojih je značajan deo uložen u nove tehnologije, opremu i održivo poslovanje.

Ove godine dodeljena su "Top Accelerator" priznanja timovima koji su tokom prošle godine realizovali projekte koji su doprineli ubrzanju rasta kompanije. (kraj) vbr/ivt/bdr

Share: