Čokolade za jelo i kuvanje

11:48 02. 04. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija Dr. Oetker predstavila je nove proizvode – Mlečnu i Crnu čokoladu za jelo i kuvanje.

Goste je pozdravio generalni direktor Sanjin Laganin koji je podsetio da su ovi proizvodi još jedan pokazatelj da zajedno sa potrošačima Dr. Oetker radi na „kreiranju ukusa doma“ i da je kompanija uvek vođena ciljem da ponudi najbolja iskustva uživanja u hrani.

„Receptura za naše čokolade je razvijena u Srbiji, od strane našeg Razvojnog tima koji je sarađivao sa vodećim ekspertima i poznavaocima iz sveta čokolada. Kvalitet je već godinama naš najbolji recept, što smo imali u vidu kod uvođenja čokolada u asortiman. Kompanija Dr. Oetker u svojim proizvodima koristi kakao prah, čokoladu i čokoladne proizvode isključivo iz obnovljivih izvora, što potvrdjujemo sertifikacijom od strane Rainforest Alliance, kao i palmino ulje koje se nabavlja isključivo od RSPO sertifikovanih dobavljača.“, rekao je Sanjin Laganin, generalni direktor kompanije Dr. Oetker u Srbiji.

Bogati Dr. Oetker asortiman je sada upotpunjen čokoladama kao neizbežnim sastojkom brojnih recepata za čokoladne poslastice.

Obe čokolade dolaze u pakovanju od 150g, praktične su kako za konzumaciju, tako za pripremu omiljenih čokoladnih poslastica. Mlečna čokolada sadrži 33% kakao-delova, dok je Crna čokolada posna, pogodna za vegane i sadrži 46% kakao-delova. Kartonska ambalaža, koja se koristi u transportne svrhe, kao i pakovanje u kojem su Dr. Oetker čokolade je 100% reciklabilna. Ovo je u skladu sa Dr. Oetker vizijom o odgovornom poslovanju i očuvanju životne sredine.

Dr. Oetker u Srbiji u ponudi trenutno ima preko 150 proizvoda, i neprestano se radi na daljim inovacijama i uvođenju novih proizvoda koji prate savremene trendove. (kraj) dep/dj

Share: