Imlekova uskršnja donacija

13:40 30. 04. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Kompanija Imlek tradicionalno je obradovala uskršnjim poklonima štićenike iz Prihvatilišta za decu Beograda, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Udruženja „Vitezovi osmeha“ u Novom Sadu, i time ponovo potvrdila svoju snažnu podršku u stvaranju boljih uslova života za najmlađe.

Uskršnju tradiciju kucanja jajima upotpunili su paketići mlečnih proizvoda – Moja Kravica čokoladno mleko, Moja Kravica čokoladno mleko čoko karamel, Moja Kravica milkshake sa ukusom šumskih bobica i Moja Kravica čoko biskvit.

„Izrazila bih veliku zahvalnost kompaniji Imlek na njihovoj izuzetnoj podršci tokom ovogodišnjih Uskršnjih praznika. Kroz kontinuiranu podršku, kompanija nam omogućava da pružimo sigurno okruženje, osiguravajući da svako dete ima priliku da odrasta zdravo i srećno.“, izjavila je Danijela Stajković, direktorka Prihvatilišta za decu Beograda.

„Društveno odgovorno poslovanje, sa fokusom na pomoć najmlađima, jedan je od temelja kompanije Imlek, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova Imleka. (kraj) dep/mk

Share: