Aplikacija „Astro Lea“

15:06 16. 05. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Aplikacija „Astro Lea“, prva balkanska astrološka mobilna aplikacija, koja pruža jedinstvena i idividualna tumačenja predstavljena je danas u Beogradu.

U pitanju je aplikacija putem koje možete dobiti tumačenje natalne karte, individualni nedeljni horoskop, mesečni numeroskop, kalendar povoljnih dana i mnoga druga zanimljiva i korisna tumačenja. 

Autorka ove aplikacije Lara Bajčetić Bojović, ljudima poznatija kao Astro Lea, po vokaciji je magistar ekonomskih nauka, a astrologiju aktivno izučava više od 18 godina, dok se njome profesionalno bavi poslednjih 8 godina.  Autorka je i izuzetno popularne emisije „Na kafi sa Astro Leom“, koja se emituje na MTS kanalu „Moj astrolog“.

„Ljubav me je usmerila ka zvezdama, pa sam se posvetila izučavanju i tumačenju astrologije. Na prvom mestu uvek slušam svoj instinkt dok pomno i temeljno istražujem svet planeta i znakova. Strast prema astrologiji za mene nije samo profesionalna, već i lična. Verujem da zvezde mogu otkriti skrivene aspekte naših života i pomoći nam da bolje razumemo sebe i svet oko nas, kao i da unapredimo naš svakodnevni život“, rekla je Astro Lea, o čijoj ekspertizi govori i fantastično iskustvo brojnih zadovoljnih klijenata širom sveta.

Aplikacija „Astro Lea“ dizajnirana je da pruži korisnicima jednostavan pristup detaljnim astrološkim tumačenjima, omogućavajući im da sa lakoćom otkriju sve aspekte svojih horoskopa i astroloških uticaja.

Bilo da ste potpuni početnik ili već imate određeno znanje, „Astro Lea“ je tu da vam pomogne da bolje razumete sebe i svet oko vas kroz prizmu zvezda, čak iako nemate nikakvo predznanje o astrologiji.

Astro aplikacije su danas sve popularnije, jer pružaju korisnicima brz i jednostavan pristup personalizovanim astrološkim tumačenjima, koristeći vaše podatke kako bi kreirali tačna tumačenja koja su specifična baš za vas.

Poput najvećih svetskih, tako i prva balkanska astrološka aplikacija „Astro Lea“ edukuje korisnike o astrologiji, pomaže im u samorazvoju i omogućava im da planiraju svoje aktivnosti u skladu sa astrološkim uticajima. (kraj) dep/dj

 

Share: