Nagrađeni putovanjem u Kinu

09:37 31. 05. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Deset najuspešnijih zaposlenih u kompaniji Srbija Ziđin Majning za 2023. godinu imalo je priliku da, u organizaciji i o trošku kompanije, zajedno sa svojim porodicama poseti Kinu.

Srbija Ziđin Majning još jednom je pokazala da je briga o zaposlenima jedan od stubova poslovanja kompanije, kao i da se trud i vredan rad najistaknutijih radnika visoko ceni.

Ovo desetodnevno putovanje bilo je izuzetna prilika da se najuspešniji radnici kompanije Srbija Ziđin Majning upoznaju sa radom najstarijeg Ziđinovog rudnika - Ziđinšana, topionice Ziđin Koper u Šanghangu, tehnologijom i principima zelenog rudarstva, ali i da steknu nova saznanja o istoriji i kulturi Ziđin Majning korporacije.

„Poseta je omogućila kolegama da steknu širi uvid u poslovanje Ziđina kao globalne korporacije, kao i njen veliki značaj, rasprostranjenost i uticaj u Kini i svetu. Izuzetna gostoprimljivost kineskih prijatelja i kolega iz Ziđin kompanije u Šanghangu i Sjamenu oduševila je sve zaposlene i njihove članove porodica, tako da je ovo putovanje omogućilo lepo druženje i razmenu iskustava, a sjajna organizacija doprinela je tome da odlazak u Kinu bude nezaboravno iskustvo”, kažu iz kompanije Srbija Ziđin Majning.

Obilazak najistaknutijih kulturnih i istorijskih znamenitosti Kine upotpunilo je doživljaj ovog značajnog putovanja. Šangaj – grad sa bogtom istorijom, modernom arhitekturom i živopisnom kulturom, ostavio je sve bez daha. Spektakularni pogled na futurističke nebodere i penjanje na najvišu zgradu u Kini i treću najvišu u svetu, kao i krstarenje rekom Huangpu sa pogledom na svetlosne efekte sa visokih zgrada, kod gotovo svih zaposlenih probudilo je želju da se ponovo vrate u ovaj grad svetlosti, najveći saobraćajni, trgovinski i industrijski centar Kine.

Širi uvid u bogatu istoriju i kulturu ove drevne azijske zemlje, zaposleni i članovi njihovih porodica stekli su i obilaskom Pekinga, Tjenanmen trga, Zabranjenog grada, Nebeskog hrama, Letnje palate, a vrhunac ovog nezaboravnog putovanja bilo je penjanje na Kineski zid, najveću građevinu na svetu i jedan od najvećih simbola kineske kulture i snage.

Prepuni utisaka sa ovog spektakularnog putovanja, svi su se iz Kine vratili sa uspomenama za ceo život koje su dodatno upotpunjene sjajnim druženjem, bližim upoznavanjem sa kolegama i njihovim porodicama i stvaranjem novih prijateljstava i zajedničkih uspomena. (kraj) dep/dj

Share: