Kakao i svesna muzika

18:10 13. 06. 2024. FoNet | exit

BEOGRAD - EXIT i Ada Divine Awakening festival pokrenuli su Kakao Я:Evoluciju uz nastup vodećeg umetnika svesne muzike Mosea.

Magični kakao ples uz zalazak sunca u beogradskim Silosima okupio je u nedelju, 2. juna više od hiljadu ljudi na dugoočekivanom nastupu vizionara svesne muzike – Mosea. Velikim rasplesanim skupom i zvanično je pokrenuta Kakao Я:Evolucija, kojom su EXIT i Ada Divine Awakening postali prvi festivali u svetu koji mladima nude alternativu ka zdravijem, osvešćenijem i u potpunosti organskom načinu zabave, uz isceliteljsku moć muzike i benefite drevne biljke kakaa, koja predstavlja prirodan izvor neverovatne energije i čistih hormona sreće.

Glavni sastojak je isceliteljska moć drevne biljke kakaa, pripremljene tako da zadrži svoja snažna svojstva i ispuni telo lekovitim frekvencijama. Sirovi kakao povećava osećaj povezanosti i podstiče prirodno lučenje serotonina, dopamina, čistih hormona sreće i neverovatne energije, što ga čini adekvatnom zamenom za energetska pića, alkohol i druge štetne supstance. Na taj način, Kakao Я:Evolucija pruža novu perspektivu muzičkih događaja i svakodnevice za sve koji streme podizanju kvaliteta života, stanja uma, duha i tela. 

Pored savršenog spoja tradicionalnih svesnih melodija i savremenih ritmova koje je Mose pripremio za svoj prvi nastup u Beogradu, magiju zvuka na veliko pokretanje Kakao Я:Evolucije donela je i Tamara Kezz, prva umetnica iz Srbije koja je imala priliku da nastupi na čuvenom Glastonbury festivalu, dok je sjajno zagrevanje za revoluciju zdravog provoda priredio DJ Kalje Vest. (kraj) dep/mk

Share: