Modrić i Saka sa Snikersom

18:00 13. 06. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Snickers je pokrenuo najnoviju kampanju, udružujući se sa fudbalskim superzvezdama Lukom Modrićem i Bukayom Saka.

Pomažući ljubiteljima fudbala da izbegnu neugodne „autogolove“, brend čokolade, koji je deo kompanije Mars, nudinaciji Snickersom vođenu strategiju za pobedu kako bi prevazišli trenutke kad nisu svoji. Kao što vidimo i u reklami, momenti kada nismo sasvim svoji se dešavaju svima – bilo da smo profesionalni fudbaleri ili ne, a ‚‚autogolovi’’ su nešto s čime se svi možemo poistovetiti.

Modrić i Saka dele svoje mišljenje o nekim od najvećih grešaka ljubitelja fudbala kroz kratki video sadržaj, dok ocenjuju najveće „autogolove“ fudbalskih fanova.

Igači su ocenili greške od jedan do deset i čak otkrili neke svoje autogolove. Luka Modrić je prokomentarisao: „Stvarno mi je bilo zabavno raditi sa Snickersom. Bilo je zabavno ocenjivati neke od najsmešnijih fudbalskih grešaka - greške se dešavaju i svako može da postigne autogol, ponekad vam je samo potrebna pomoć da se vratite u igru.“

„Svi smo imali neugodne "autogolove"; van terena, a fudbal nije ništa bez naših navijača, ali šišanje tokom utakmice vašeg tima je čista desetka. Bilo mi je zabavno glumiti sa Lukom, hvala timu Snickers što je to omogućio!“ dodao je Bukayo Saka.

„Znamo da nije lako biti besprekoran i svi pravimo greške, stoga smo želeli da razmenimo "autogolove" nacije, a ko bi bolje to procenio nego dva najveća imena u fudbalu.

Kampanja u kojoj učestvuju Modrić i Saka na duhovit način ohrabruje ljubitelje fudbala da se nasmeju svojim propustima, dok Snickers pruža utehu i ohrabrenje, i pomaže vam u trenucima kada želite da ”propadnete u zemlju”“, rekla je Vanja Vagić, menadžerka korporativnih poslova kompanije Mars. (kraj) dep/mk

Share: