EXIT uz orlove

16:02 18. 06. 2024. FoNet | dep

NOVI SAD - U susret predstojećem EXIT festivalu, koji se na Petrovaradinskoj tvrđavi održava u julu, u petak 21. juna na Svetski dan muzike će u glavnom gradu Bavarske žurkom za pamćenje biti obeležen početak, po mnogima, najlepšeg godišnjeg doba - leta. Za uzavrelu atmosferu i ples kroz celu noć biće zadužena dobro poznata imena za DJ pultom i garanti nezaboravne atmosfere - zvezda u usponu sa prepoznatljivim afro house zvukom Layla Benitez, nemački maestro iranskog porekla, inače dobro poznat publici na Exitu Human Rias, kanadski DJ Daijo čiji broj strimovanih hitova prevazilazi milione, a boje naše zemlje braniće najpopularniji beogradski duo Inner Sense .

Reka ljudi sliće se u četvrtak, 20. juna u Minhen gde će, na velelepnoj Alianz areni, snage na Evropskom prvenstvu  odmeriti reprezentacije Srbije i Slovenije. Srpski navijači opravdano očekuju da će upravo na ovoj utakmici „orlovi” upisati prva tri boda a već dan kasnije, u istom gradu, čeka ih još jedan spektakl - Exitova žurka „Unlock The Summer” iz serijala događaja Get EXITed!

Fudbalska groznica širi se Evropom. Smotra Starog kontinenta počela je prošle nedelje u Nemačkoj, a reprezentacija Srbije jedna je od 24 tima koji se bore za titulu najboljeg. Da je počelo slavno - nije, ali je utisak da možemo bolje već u četvrtak, 20. juna u Minhenu protiv Slovenije.

Svi koji dođu na impozantnu Alianz arenu i zadrže se u Minhenu makar do petka, imaće prilike da uživaju i provedu se na Exitovom spektaklu koji se organizuje upravo u ovom gradu - jednom od serijala „Get EXITed” žurki pod nazivom „Otključajte leto” i na taj način, uz zvuke koji će atmosferu dovesti do tačke ključanja, naprave prvi korak u najtoplije i najlepše godišnje doba.

A pored toga što je 21. jun zvaničan početak leta, ujedno je dan kojim se obeležava Svetski dan muzike. Sve ovo su razlozi zbog kojih će u Lieberscholli u saradnji sa OFF2 biti organizovan bajkovit elektronski ples za koji će do kasno u noć biti zadužena istaknuta DJ-ica i producentkinja Layla Benitez koja publiku, kanališući eklektričnu mešavinu dub house ritmova sa perkusijama, svetskim harmonijama i soul zvucima, vodi na putovanje energičnih ritmova, oslonjenih na tamne nijanse i temelje groova. 

Za njom na DJ pult staje jedan od članova Exitove porodice - Human Rias, nemački muzičar i producent iranskog porekla koji se upisao u istoriju Exita kao jedini DJ koji je otvorio i zatvorio Exitovu mts Dance Arenu i to na spontani zahtev publike! Na gigantskom plesnom podijumu u tom trenutku bilo je prisutno čak 25.000 ljudi. 

Beogradski dvojac Innēr Sense, koji su inače potpisnici Exitove Echosystem menadžment agencije braniće boje Srbije na bini, a žurka će biti prilika i da promovišu nedavno predstavljenu pesmu „Feelings” koju su izdali za renomiranu diskografsku kuću SHÈN, čiji je osnivač niko drugi do zvezda ovogodišnje mts Dance Arene – Franky Wah! 

Ovim institucijama elektronske muzike pridružiće se i kanadski majstor zvuka Daijo. (kraj) bdr

 

Share: