Salt shop na Vape EXPO

15:00 21. 06. 2024. FoNet | dep

BEOGRAD - Kompanija Wingate, vlasnik SALT Shop, vodećeg maloprodajnog lanca u vejp industriji na tržištima Srbije i Crne Gore, učestvovala je sredinom juna na prestižnom Vape Expo sajmu u Dubaiju.

Ovaj sajam, pokrenut u septembru 2021. godine u UAE, prvi je međunarodni događaj te vrste koji je postigao značajan uspeh omogućivši globalnim proizvođačima I dobavljačima da svoje proizvode predstave hiljadama međunarodnih distributera I potrošača. 

Učešćem na ovom događaju, SALT Shop iznova potvrđuje svoju posvećenost praćenju najnovijih svetskih trendova i inovacija u vejp industriji. Pored toga, kompanija Wingate je prva vejp kompanija u Srbiji koja na odgovoran način uspostavlja sistem upravljanja otpadom - recikliranjem svojih iskorišćenih proizvoda, što je bila jedna od glavnih tema na konferencijama ovog događaja.

“Učešće među vodećim globalnim predstavnicima vejp kompanija na renomiranom svetskom događaju predstavlja značajan uspeh za nas, ali i priliku da brendovi koje ekskluzivno zastupamo – MASKKING, SALT i KUBIK budu predstavljeni široj poslovnoj zajednici.

Pored toga, ovaj događaj nam omogućava da prosirimo i unapredimo saradnju sa ključnim igračima u industriji. Kompanija Wingate je svoje prisustvo na srpskom tržištu uspostavila 2022. godine i za vrlo kratko vreme postigla značajnu ekspanziju SALT shop maloprodajnog lanca, pružajući korisnicima i ljubiteljima jedinstveno vrhunsko vejp iskustvo.

 Naš pristup je usmeren na sjedinjavanje globalnih trendova sa preferencijama naših potrošača, na način koji odražava našu viziju i posvećenost inovacijama, izjavio je Dražen Kenjić, komercijalni direktor SALT Shop-a.

Od svog ulaska na domaće tržište, SALT shop-ovi privukli su pažnju mnogobrojnih ljubitelja vejp proizvoda inovativnim pristupom i širokim asortimanom proizvoda.

Svaki artikal pažljivo je odabran kako bi odražavao posvećenost modernom dizajnu i vrhunskom kvalitetu, čineći da potrošači uvek mogu očekivati samo najbolje.

 Predstavljanje novih inovacija na Vape Expo manifestaciji u Dubaiju najavljuje uzbudljivu jesen u SALT Shop-u, sa proizvodima koji će inspirisati i oduševiti korisnike savremenih uređaja širom Srbije i regiona. (kraj) drp

Share: