Otvarena nova iStyle prodavnica

15:59 06. 07. 2024. FoNet | desk

BEOGRAD - Kompanija iSTYLE otvorila je danas novu i prestižnu prodavnicu u srcu Beograda, u Knez Mihailovoj 17. Prvih 100 posetilaca dobilo je i vredne iSTYLE poklone, koje su osvojili na digitalnom točku sreće.

Tačno u 11 sati Siri je pozvala iSTYLE prodavnicu u Knez Mihailovoj, svečano označila početak rada i pozvala sve da uđu i pogledaju šta ih unutra čeka - popusti, akcije i brojna iznenađenja za prve kupce, naovi se u saopštenju.

„Otvaranje ove prodavnice predstavlja veoma važnu prekretnicu za iSTYLE, jer joj lokacija na kojoj se nalazi pruža mogućnost da postane vodeća prodavnica naše kompanije. Svojim modernim i jednostavnim, ali efektnim dizajnom prodavnica omogućava posetiocima lak pristup najnovijem Apple asortimanu u srcu prestonice“, rekla je Ljiljana Bauk, generalna menadžerka iSTYLE kompanije u Srbiji.

iSTYLE prodavnica u Knez Mihailovoj otvorena je svaki dan, a posetioci će, osim kupovine, moći da pregledaju i isprobaju Apple uređaje i zatraže servis. Posetioci imaju pristup kompletnom asortimanu Apple proizvoda i dodatne opreme i širokom spektru kompatibilnih dodataka za Apple ekosistem.

Visoko obučeno osoblje će biti na raspolaganju da pruži stručne savete i podršku kroz svaki korak putovanja kupca, uključujući rešenja za plaćanje, iSTYLE Comfort pakete usluga, programe zamene korišćene opreme, podršku ovlašćenog servisa i specijalne ponude za studente, profesore i obrazovne ustanove. (ktaj) dep/mk

Share: