Poznati uživaju na Exitu

20:45 13. 07. 2024. FoNet | desk

BEOGRAD - Prvi dani Exita doneli su pravu eksploziju energije i muzike, a u kosmičkom spektaklu na nosećim Tesla Universe i mts Dance Arena binama, nastupe Carla Coxa, Gucci Manea, Black Eyed Peasa, Artbata, Aloka, Joker Outa, Lanne i drugih, ispratile su brojne poznate ličnosti, među kojima su se našle glumice Dragana Mićalović i Lena Bogdanović, glumci Aleksej Bjelogrlić i Pavle Mensur, kao i ostrvska ekipa Survivora – Nataša Kondić, Lazar Dimitrijević, Nina Ambulija, Draga Jovanović i Luka Jovanović.

Utiske su sa svojih profila na društvenim mrežama delili i čuvena astrofizičaka Tijana Prodanović, influenseri Ilija Boogie, Nađa Popivoda i mnogi drugi, prenoseći uzbuđenje i nezaboravne trenutke direktno iz srca festivala!

Prve festivalske noći neprevaziđeni Carl Cox je svojim DJ setom celu masu vinuo u nebesa, a ispratili su ga đuskavo u VIP loži glumice Lena Bogdanović i Jovana Jelić, kao i voditelj Vladimir Jelić, a uzbuđenje i radost delili su sa pratiocima na društvenim mrežama u punom zamahu noći!

Glumica Dragana Mićalović u poslednjih deset godina nije propustila nijedan EXIT, a narukvice sa ranijih festivalskih izdanja upotpunili su njen festivalski autfit za ovu sezonu, čime se pohvalila svojim pratiocima na putu ka Tvrđavi! Na njenoj listi nastupa koji su ove godine must, našli su se Artbat, Maceo Plex, John Newman, Black Coffee, Ofenbach i Argy, a viđena je i kako uživa druge festivalske večeri na nastupu Joker Outa!

Dolazak na EXIT u velikom stilu, podelila je na svojim mrežama i glumica Matea Milosavljević, a najveći broj poznatih lica sreo se u VIP loži na jednom od najiščekivanijih nastupa, utemeljivača trapa Gucci Manea.

Moćni performans Artbata koji je publiku poveo u najlepši izlazak sunca nad mts Dance Arenom, nisu dovodile u pitanje mnoge druge poznate ličnosti, među kojima su glumac Pavle Mensur i modni kreator Vladimir Gašić energično đuskali uz sam DJ pult! Svakim bitom odjekivale su i punetribine, a na njima je najbolji pogled na impresivnu mts Dance Arena binu ugrabio i glumac Aleksej Bjelogrlić.

Nastup ovog DJ dvojca ostavio je bez daha i pobednicu prošlogodišnjeg Survivora, modela Natašu Kondić i njenog kolegu iz rijatilija, fitness modela Lazara Dimitrijevića, a kao najupečatljiviji utisak sa Tvrđave njihov set izdvaja i Aleksa Simić a.k.a. Halo Milice, o čemu govore i njihove priče na mrežama.

Vanserijski spektak koji su pop-rap-rnb ikone, Black Eyed Peas sinoć prvi put doneli na EXIT, ispratila je najmasovnija publika pred Tesla Universe binom, a u VIP loži vrvelo je od poznatih ličnosti koje su ranije najavljivale da ovaj nastup ne smeju propustiti! Među njima su se našle Tijana Prodanović - čuvena astrofizičarka, univerzitetska profesorka i naučna komunikatorka koju sa mreža znamo kao Dr Cosmic Ray, influenserka Nađa Popivoda i dancerka Nika Stanković, a u kolikoj je ekstazi bila cela publika, najbolje govore njihovi storiji.

Poznata lica našla su se i pred Urban Bug binom, a da je vibe u prošloj noći bio 100/100 potvrdila je na svom storiju pilates instruktorka Nikolina Nina Ambulija. Uz doktora elektronske muzike, Carla Coxa, u VIP-u je plesala poznata manekenka i model, Milica Šutović.

Najveći fanovi ostali su u četvrtak do jutra uz zvuke Klangkuenstlera na mts Dance Areni, s koje najbolji pogled na binu i mase u transu u svom instagram postu deli i personalni trener Luka Jovanović, javnosti poznatiji kao deo prošlogodišnje Survivor ekipe!

Ushićenje zbog nastupa mlade i pretalentovane Lanne na mts Dance Areni podelile su i digitalna kreatorka i učesnica  Survivora, Draga Jovanović, kao i model Vesna Jerković. Najbolji provod na Petrovaradinskoj tvrđavi nastavlja se i večeras – na Tesla Universe binu stižu The Exploited, Kenya Grace, John Newman, Sam Divine, a do praskozorja energičnim bitovima
publiku na mts Dance Areni vodiće Patrick Mason, I Hate Models, Maceo Plex i mnogi drugi izvođači, spremni da zajedno sa publikom oslobode nove supermoći! (kraj) dep

Share: