Milan Marić vozi taksi

14:00 06. 09. 2024. FoNet | dep

U susret novoj televizijskoj sezoni koja donosi brojne novitete, Blic televizija svakodnevno otkriva detalje o svojoj jesenjoj programskoj šemi. Veliku pažnju javnosti privukla je vest da će jedno od novih lica na ovoj stanici biti poznati glumac Milan Marić koji će od 14. septembra preuzeti ulogu voditelja u popularnom kvizu "Keš taksi" koji se od prošle sezone emituje na Blic televiziji. Od ove sezone, “Keš taksi” će imati humantarni deo u kojem će pomagati ljudima kojima je pomoć potrebna.

Milan Marić, jedan od najtalentovanijih glumaca svoje generacije, sada će se naći u ulozi taksiste, ali ne bilo kakvog. Njegovo vozilo postaće mesto neočekivanih susreta i izazova za slučajne putnike, obećavajući odličnu zabavu i nezaboravne televizijske trenutke. Ovaj format emisije, koji kombinuje zabavu, znanje i neočekivane situacije, već je dobro poznat publici, ali s Marićem za volanom, očekuje se da "Keš taksi" dostigne nove visine popularnosti. Pored nepoznatih takmičara, u taksiju će se naći i poznata lica.

"Televizija je medij koji mi je intrigantan i zanimljiv, a koji nemam prilike da kroz svoj posao upoznam do kraja i stoga sam želeo da vidim kako sa te strane stvari funkcionišu. Pogotovo što je Keš taxi kviz koji sam kao klinac pratio. A pored toga, najviše mi je drago što je ova sezona humanitarna i što ćemo pored zabave učiniti i nešto plemenito i korisno", izjavio je Milan Marić za beogradske medije.

Premijera nove sezone "Keš taksija" zakazana je za 14. septembar, a emisija će se emitovati na kanalu 117. Ne propustite priliku da vidite Milana Marića u sasvim novom izdanju, gdje će humor i duhovitost ovog izuzetnog glumca biti na prvom mestu. (kraj) bdr

Share: