Novi program lojalnosti dostupan regionu

11:40 11. 09. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - MOL Grupa nudi posebne pogodnosti putnicima putem svoje MOL MOVE aplikacije za sve koji odluče da krenu na još neko putovanje ove sezone. MOL MOVE pruža različite popuste i nagrade korisnicima na svakom nivou, u zavisnosti od toga koliko su aktivni u programu.

Sa svakom kupovinom, korisnici sakupljaju poene, a na osnovu njih, dobijaju pogodnosti u zavisnosti od svog nivoa (Zeleni, Srebrni, Zlatni ili VIP).

Pored potpune primene MOL MOVE u Srbiji, ova aplikacija pruža našim građanima mnoge mogućnosti i u regionu. Korišćenjem aplikacije prilikom kupovine različitih proizvoda, čak i u inostranstvu, korisnici sakupljaju poene koji im omogućavaju lakši prelazak na viši nivo i veće popuste.

Ovo se odnosi na zemlje u regionu uključujući Hrvatsku, Češku, Sloveniju, Slovačku, Poljsku i Rumuniju. Pored vaučera za besplatnu upotrebu WC-a koji je dostupan u svim zemljama u kojima MOL Grupa posluje, postoje i posebni međunarodni vaučeri koji su specijalno označeni kako bi korisnici mogli da ostvare popuste ne samo u Srbiji, već i u drugim zemljama.

„Važno nam je da našim kupcima omogućimo pogodnosti koje su im potrebne. Naš cilj je da korišćenjem ove aplikacije naši korisnici uživaju u pogodnostima ne samo u Srbiji, već i u zemljama regiona u kojima MOL Grupa ima svoju maloprodajnu mrežu. MOL MOVE je pouzdan partner za putnike širom regiona, nudeći im jednostavan način da izgrade svoj MOL status i u potpunosti iskoriste sve prednosti koje ovaj program lojalnosti nudi“, rekla je Biljana Mališić Jut, direktorka maloprodaje u kompaniji MOL Serbia.

Program MOL MOVE takođe nudi posebne pogodnosti za pravna lica.

Pored postojećih metoda plaćanja kreditnim karticama ili gotovinom, sa implementacijom novog programa, kupcima će biti dostupna opcija da izaberu MOL GOLD karticu kao metodu plaćanja i lako sakupljaju poene na svojoj kartici lojalnosti skeniranjem.

Takođe, kupac koji se odluči da plaća MOL GOLD karticom i skenira svoju karticu lojalnosti ima pravo da zaradi poene iz transakcije. Drugim rečima, pravnim licima pružamo mogućnost da koriste pogodnosti sakupljanja poena na svojoj ličnoj kartici lojalnosti prilikom plaćanja preko firme.

Share: