Apatinska pivara lansirala mobilnu aplikaciju

14:49 15. 10. 2024. FoNet | Desk

BEOGRAD - Šta se dobija kada spojimo Apatinsku pivaru sa aplikacijom? Dobija se APPatinska – prva loyalty aplikacija Apatinske pivare za potrošače, uz koju kupovinom poznatih pivskih brendova kao što su Jelen pivo, Nikšićko, Bavaria, Staropramen, Stella Artois i mnogi drugi, mogu osvojiti sjajne poklone.

Loyalty aplikacija važi samo na teritoriji Srbije i namenjena je svim ljubiteljima piva koji će, osim uživanja u ukusima poznatih pivskih brendova Apatinske pivare, imati priliku da sakupljaju bodove i ostvare pravo na vredne poklone.

Neke od nagrada koje vas trenutno očekuju su majice sa zanimljivim pivskim natpisima, e-vaučeri na iznos od 2.000 dinara i 5.000 dinara za kupovinu u brojnim tržnim centrima, prodavnicama, sportskim radnjama i prodavnicama tehnike, JBL bluetooth zvučnici, Bluetooth slušalice, aparati za kokice, karte za bioskop…

U okviru Loyalty programa postoje dve vrste aktivacija - osnovne aktivacije koje traju neprekidno i uz koje se dobijaju osnovni bodovi koji se obnavljaju na svaka dva meseca, kao i specijalne aktivacije koje su dostupne u određenom periodu i važe samo za kupovinu određenih brendova u definisanim prodajnim objektima.

Sve što je potrebno da uradite je da na svom mobilnom telefonu preuzmete aplikaciju dostupnu za sve Android i IOS korisnike i zatim skenirate QR kod sa računa na kome se nalazi neki od proizvoda iz širokog asortimana Apatinske pivare (Jelen pivo, Nikšićko, Staropramen, Bavaria, Stella Artois, Corona, Hoegaarden, Guinness, Blue Moon, Fresh 00, Apatinsko i Lowenbrau) i na taj način sakupljate poene.

Pivo možete kupiti u bilo kom prodajnom objektu koje izdaje fiskalni račun sa QR kodom (restoran, kafić, prodavnica, market ili bilo koji drugi prodajni objekat sa fiskalnim računom).

Mehanizam prikupljanja poena je prilično jednostavan i već dobro poznat svima. Sakupljeni poeni se u svakom momentu nalaze na vašem profilu i možete da ih zamenite za neku od nagrada koje su u tom momentu dostupne.

U samoj aplikaciji imate mogućnost da pratite poklone koji su na raspolaganju. Vaši pokloni stižu pravo na izabrani paketomat.

Još jedan od benefita koji karakteriše APPatinsku loyalty aplikaciju jeste taj što potrošač može da prati da li je svaki od unetih računa uspešno registrovan za poene. Ukoliko ima nekih propusta omogućeno je da odmah preko aplikacije podnesete zahtev za proveru ispravnosti skeniranog računa. (kraj) dep/dj

Share: