Platforma za onlajn bezbednost

17:02 23. 10. 2024. FoNet | Milena Vlajić

BEOGRAD - Kompanija A1 Srbija predstavila je danas javnosti svoju #BoljiOnline platformu osmišljenu da različitim edukativnim sadržajima i aktivnostima osnaži pojedince svih generacija da bezbedno i odgovorno koriste tehnologiju.

Platforma, koju su podržali Ministarstvo informisanja i telekomunikacija i Nacionalni kontakt centar za bezbednost dece na internetu, pruža konkretne savete za bezbednost na internetu, nudeći sadržaj prilagođen različitim ciljnim grupama, uključujući decu, roditelje, prosvetne radnike i uticajne ljude na društvenim mrežama, saopštila je kompanija A1 Srbija.

Ona je ključna komponenta ESG strategije A1 Srbija, koja naglašava etičku upotrebu tehnologije, društvenu, ali i odgovornost pojedinca i korak ka stvaranju pozitivnijeg i sigurnijeg online okruženja za sve, navela je kompanija.

Kroz ovaj projekat, A1 dodatno jača svoje dugogodišnje napore u oblasti digitalne pismenosti i sajber bezbednosti, osnažujući sve korisnike da se bezbedno i odgovorno kreću kroz digitalni svet.

Svi materijali, kao i informacije o svim inicijativama dostupni su na sajtu www.boljionline.rs. (kraj) vip/mv/mk

Share: