U svetu gde je sve obmana - pričati istinu je revolucionarni čin.
Džordž Orvel
Fonet - 2004 - 2025 - All rights reserved
17:31 18. 08. 2025. FoNet | dep
Kako napraviti savršen sos za pastu? Istina je jednostavna: za dobru pastu nije vam potrebno mnogo. Samo kvalitetna testenina i sos koji ima dušu.
U jeku zasićenja tržišta industrijskim proizvodima, Bakina Tajna umaci od paradajza pružili su odgovor na vrlo jasnu potrebu, domaći umak koji se ne pravi kod kuće, koji ne sadrži koncentrate, aditive, konzervanse i dodate šećere, već samo najbolji na suncu sazreo paradajz sorte šljivar. Umak koji svojom originalnom i tradicionalnom recepturom stoji rame uz rame sa sosevima koje su pravile naše bake, ali istovremeno je prilagođen i savremenim kuhinjama, gde se kuva brzo, ali ne i površno.
Bakina Tajna umaci nisu nastali da bi popunili policu, već da bi upotpunili svaki tanjir poštenim i bogatim ukusom. Transparentan sastav, poznato poreklo sastojaka i ono najvažnije: ukus koji ne moraš da objašnjavaš. Otvoriš teglu, umešaš u omiljenu testeninu i znaš da jedeš nešto dobro.
U ponudi su tri vrste umaka, za svačiji ukus i svaki dan: Umak Klasik od paradajza se lako slaže sa špagetama ili domaćim rezancima, idealan je i za lazanje ili jela ,,na kašiku". Umak sa paradajzom i bosiljkom unosi svežinu u rižoto, njoke i pice, dok je za ljubitelje pikantnih ukusa Bakina Tajna pripremila i Ljuti umak koji smelo unosi dozu pikantnog karaktera svakom vašem obroku.
Za sve one koji kada kuvaju ne pristaju na kompromise, dovoljna je teglica. Bez komplikovanja. Samo ukusna hrana u koju možeš da imaš poverenja.
U moru proizvoda koji obećavaju, Bakina Tajna isporučuje. Bez agresivnih slogana, bez velikih reči, bez prikrivenih sastojaka. Samo najbolji paradajz i neosporni kvalitet. Onakav kakav prepoznaješ čim otvoriš teglu. (kraj) dep/bdr