Grčić uništava EPS

18:23 15. 09. 2020. FoNet | Leposava Čolić

Beograd - Potpredsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Goran Radosavljević izjavio je danas da je direktor Elektroprivrede Srbije (EPS) Milorad Grčić reakcijom na konferenciju za novinare SDS, na temu uništavanja i kriminalizacije EPS, pokazao da ne štiti interese preduzeća na čijem je čelu, već naprednjačke oligarhije koja izvlači novac građana iz EPS.

Radosavljević je rekao da on i predsednik SDS Boris Tadić, na konferenciji za novinare koju su održali danas, nisu napali EPS, već su ga branili, pozivajući se na katastrofalne rezultate ovog preduzeća navedene i u zvaničnom izveštaju koji je lično potpisao direktor Grčić, piše u saopštenju SDS.

"U tom smislu, on bi trebalo da pozdravi naše današnje obraćanje. Umesto toga, on je svojom reakcijom pokazao da on zapravo ne štiti interese preduzeća na čijem je čelu, već naprednjačke oligarhije koja izvlači novac građana iz EPS", rekao je Radosavljević.

Prema njegovim rečima, Grčić je svojom reakcijom pokazao da za račun naprednjačkih tajkuna uništava EPS.

"Umesto da u skladu sa manirom ove vlasti, koja na svako pitanje odgovara napadom na bivšu vlast, Grčić priča o EPS u vreme Borisa Tadića, trebalo bi da govori o razlozima zbog kojih EPS u poslednje dve godine posluje sa ogromnim gubicima i činjenici da je od dobiti od 68 miliona evra došao na gubitak od 50 miliona evra prošle godine", smatra Radosavljević. (kraj) lč/dpv

Share: