Rama da bira reči

17:57 04. 10. 2020. | Jadranka Stanimirović

KARAĐORĐEVO - Ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovorio je i na drugo reagovanje albanskog premijera Edija Rame koji je komentarisao njegove izjave! "Premijer zemlje u kojoj je Žuta kuća, mesto gde su Srbima vadili organe i prodavali ih, morao bi da bude mnogo pažljiviji i da bira reči kada govori o zločinima", poručuje mu Vulin.


"Ja sam mislio da je Edi Rama danas otvorio usta da bi osudio pokušaj ubistva srpske dece u školi u Donjoj Brnjici. Umesto toga, on hvali i brani ubice i teroriste iz tzv. OVK", kaže Vulin.

"Premijer zemlje koja podržava ubice iz tzv. OVK morao bi na kolenima da kleči i traži izvinjenje od pobijene srpske dece pre nego što traži da se njemu bilo ko za bilo šta izvini", poručuje ministar vojni.

"Ne znam zašto ga napadaju u Albaniji, ali znam da ga u Srbiji niko neće osuditi ako već jednom kaže da je protiv toga da se Šiptari ujedine u 'velikoj Albaniji' i da razbiju još tri ili četiri države na Balkanu da bi oni stvorili svoju. Neka to kaže i, eto, imaće svaku podršku u Srbiji", kaže Aleksandar Vulin. (kraj) js/nm

Share: