Bogom dani ministri

12:34 24. 10. 2020. FoNet | Leposava Čolić

Beograd - Poslanik poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - za našu decu" i izvestilac skupštinskog Odbora za pravosuđe, državnu upravu i lokalnu samoupravu Vladimir Đukanović izjavio je danas, tokom rasprave o Predlogu zakona o ministarstvima, da je veoma važno što će biti uvedeno ministarstvo koje će brinuti o srpskom selu.

Đukanović je, na sednici Skupštine Srbije, rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić proklamovao šest ciljeva veoma važnih za državu i društvo, ali o tome niko ne piše, već mediji posvećuju pažnju tome ko će koje ministarsko mesto zauzeti, kojoj stranci nešto pripada, ko će koji resor da uzme.

"To je ono što smo posle 2000. godine nažalost nasledili i nažalost i danas se to preslikava", rekao je Đukanović.

On se, kako je rekao, nada da Ana Brnabić za ministre neće predložiti one koji „malo, malo pa stave u novine ili na neki od portala svoj lik kako su oni jedini bogom dani da budu ministri". 

Šef poslaničke grupe Jedinstvena Srbija Dragan Marković pohvalio je što je Zakonom o ministarstvima predloženo uvođenje tri nova ministarstva, i to što je jedno od njih ministarstvo za brigu o selu. (kraj) vip/lč/dpv

Share: