Pokušaj izjednačavanje braće

09:30 27. 11. 2020. FoNet | Ivana Šanjević

BEOGRAD - Cela priča Dragana J. Vučićevića, koju je izneo na Pinku i koju su po nalogu preneli svi njihovi mediji, predstavlja pokušaj stavljanja jednakosti između Andreja Vučića, brata Aleksandra Vučića, i Igora Brnabića, brata Ane Brnabić, i mog rođenog brata, koji sa njiima nema ništa zajedničko, izjavo je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

To je pokušaj stavljanja jednakosti između onih kojih su ili aktivno umešani u politička dešavanja ili njihove firme dobijaju milionske poslove od države, i mog rođenog brata koji sa njima i njihovim aktivnostima nema ništa zajedničko, rekao je Đilas za Danas.

Nikakve finansijske ili bilo koje druge transakcije, niti bilo kakav kontakt sa direktorom Krušika ni ja ni moj brat nikada nismo imali, rekao je Đilas, upitan da prokomentariše navode koje je izneo vlasnik Informera, a potom preneli svi režimski mediji, da je afera Krušik „izmišljena“ kako bi se zamaskirala navodna kupoprodaja stana između Gojka Đilasa, Draganovog rođenog brata, i nekadašnjeg direktora Krušika, po ceni ispod tržišne. (kraj) lj/ivt/dj

Share: