Vučić hrabar na rečima

13:25 26. 06. 2021. FoNet | Vera Barišić

BEOGRAD - Predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u petak vređao i psovao i drao se na čelnike Narodne stranke u zgradi Predsedništva Srbije i naveo da Srbija nikada nije imala takvog čoveka na vrhu vlasti.

"Pokazali smo mu da ga se ne bojimo i da ga tretiramo kao i sve ostale radikale - kao obične kukavice. Vučić je samo na priči nešto važan i hrabar. Nismo mi u ratu da nam predsednik bude hrabar, on bi trebalo da bude pametan, racionalan i odgovoran, a to su osobine koje Vučić nema", rekao je Gajić.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, Gajić i potpredsednici Miroslav Aleksić i Borislav Novaković došli su u petak u Predsedništvo Srbije, nakon što ih je Vučić u četvrtak pozvao na tuču. 

"Vučić će danas napraviti sapunsku operetu i pokušaće kao uvređena mlada da objasni kako smo mi bežali niz stepenice sa prizemlja i slične gluposti. Zna on dobro šta se juče dogodilo. Mi mu nismo ništa popuštali, izuzev što se nismo ponašali nevaspitano", rekao je Gajić. (kraj) vbr/dpv

Share: