Srbija da brine o sebi

21:53 07. 03. 2022. FoNet | Ljiljana Stojanović

LESKOVAC - Srpska napredna stranka počela je predizbornu kampanju za izbore koji će se održati 3. aprila u Jablaničkom okrugu, skupovima održanim u Bojniku, Medveđi, Lebanu i Leskovcu.

Na mitingu u SRC "Dubočica" predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da je teško doći u Leskovac i govoriti sabrano i smireno, jer je "ovde nama podrška velika, ovde žive strastveni ljudi, koji kada nešto podržavaju i nekoga i nešto vole, onda to rade iz srca i duše".

Nisam došao da izgovaram velike parole i dobijam aplauze, nego da govorim o onome što nas čeka, jer se svet danas nalazi u užasnoj situaciji, kakva nije bila od Drugog svetskog rata i posle mnogo decenija ponovo se priča o korišćenju nuklearnog oružja, zbog čega je danas moj poziv svima vama da brinemo pre svega o sebi, rekao je Vučić.

On je kazao da je u redu imati simpatije, ali je važno da volimo svoju zemlju, da budemo uz Srbiju, uz našu decu i da sačuvamo mir stabilnost, jer ništa nije važnije od toga. (kraj) is/ljs/dpv

Share: