Otvoreno pismo

08:26 11. 05. 2022. FoNet | Milica Rilak

BEOGRAD - Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić danas je u otvorenom pismu upitala čelnike RTS zašto ignorišu ne samo njih, nego i više od miliona građana Srbije čije stavove zastupaju tako što od završetka parlamentarnih izbora nisu pozvali nikoga od predstavnika opozicionih parlamentarnih stranaka ni u jednu emisiju RTS.

Mesec dana je prošlo od kako su u Srbiji održani parlamentarni izbori - u tih mesec dana niko od predstavnika opozicionih parlamentarnih stranaka nije pozvan ni u jednu emisiju RTS da iznese stav po bilo kom pitanju, navela je Tepić u otvorenom pismu direktoru i glavnom i odgovornom uredniku Informativnog programa RTS, Draganu Bujoševiću i Nenadu Stefanoviću.

"Danom zavšetka izborne kampanje zavšeno je i prisustvo stranaka koje su dobile skoro 40 odsto glasova građana Srbije na programima javnog servisa", istakla je Tepić i naglasila da za "nepozivanje" više ne stoji argument da opozicione stranke nisu parlamentarne i da nikog ne predstavljaju. (kraj) vbr/mr/dj

Share: