Bujica laži Dijane Hrkalović

17:27 21. 06. 2022. FoNet | Anđelija Stojković

BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas u video obraćanju da je bivša državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović iznela bujicu laži o njemu i o događajima iz prošlosti i da u onome što govori nema ni trunka istine.

On je istakao da Hrkalović verovatno pokušava da dobije blažu kaznu, ili neko zaposlenje u državnoj službi, i da je promenila izjave od kada je promenila advokata i kada je počeo da je zastupa Vladimir Đukanović.Stefanović je rekao da Hrkalović sada priča da ju je on maltretirao 2018. i 2019. godine, a da je godinu i po dana nakon odlaska iz MUP u jednom intervjuu rekla da je od njega naučila mnogo, da se borio za policajce i da je ponosna što je radila s njim, dok je njen prethodni advokat Sead Spahović govorio da Hrkalović ne dozvoljava da se "reč kaže" protiv Stefanovića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

"A onda se promenom advokata narativ u potpunosti menja i Hrkalović tvrdi da sam je ja maltretirao", rekao je Stefanović. (kraj) is/and/bdr

Share: